• Popular Tag

Hem

Går du i säljtankar och funderar på att sälja dina lediga lokaler eller kontor?

Det är en uppenbar fråga! Så vad är tricket? Så mycket tid och pengar spenderas på systemuppdateringar, tak och strukturella problem, att många gånger finns det inget kvar för vad som verkligen gör försäljningen: vad dina potentiella köpare ser. Och ännu viktigare, vad de blir kär i. Folk går inte in i ditt hus och säger, “Wow, de har alla nya elektriska vitvarorna. Låt oss köpa. “Det är bara en förväntning. Tricket att sälja hus snabbt är att förföra dina kunder att bli kär när de går igenom dörren. Det måste känna sig som ett hem för dem. 

Så pimpar du din lediga lokal ett ditt kontor innan försäljning

De två billigaste, men säkert, säkraste sätten vi har funnit för att skapa denna atmosfär är genom färg och genom dekoration. Ett smakfullt inrett hus skiljer sig verkligen från de andra. Nya husbyggare lärde sig detta för länge sedan. Varför antar du att de anställer inredare? Men de har fördelen att skapa ett mästerverk för att sälja många. Rehabbers har inte den lyxen. Men vi upptäckte att ett hus kan bli “iscensatt” för att känna sig som en bosatt i hemmet. Staging är konsten att artistiskt placera inredningsartiklar runt huset. Kanske en färgstark plats på köksdisken tillsammans med öppna kaffebönor för arom och en öppen receptbok vände sig till en färgstark bild. Badrum klädda med vackra handdukar, söta luktande tvål och fönsterbehandlingar som duschdraperier. Slutligen dekorerades eldstadsmantel som om familjen redan bodde där.

Värmen från färgen i din lokal gör hela skillnaden

Men även staging skapar inte den atmosfär du behöver. Det är värmen som kommer från färg. Du kanske har hört att använda ett vitt-vitt färgschema för att förbli neutralt och inte stänga av någon. Sanningen är – ingen slås på heller. Köpare lockas inte till alla vita hus. I bästa fall finns det inga känslor. Med användandet av moderna designerfärger blir de samma människorna kär i hemmet. Det är de känslor som säljer. När de älskar köper de. Och de blir kär i hus som är levande med fullfärg. Då vi inte har någon talang för färgval och inte vill att våra besökare ska springa och skrika från huset bestämde vi oss för att anställa en lokal dekoratör, Angelina Brown eller PaintColorSolutions, för att designa alla våra färgscheman. Vilken briljant idé, eftersom fastighetsmäklare alltid berättar för oss att köparna köpte huset eftersom de blev kär i utseendet och känslan inuti.

Välj rätt för till din lokal

Joe och jag visste att detta var en kritisk tjänst som alla våra vänner i fastigheter behövde, så vi övertygade henne om att skapa något som lätt kunde fungera för investerare runt om i landet. Vi är så glada över det hon utvecklade. Hon har sammanställt en hel palett med olika färgkombinationer för alla typer av hus, i alla typer av områden, så att allt vi behöver göra som rehabbers är att välja den kombination som vi vill använda, och vi är klara. Färget är redan matchade och de kompletterar varandra och lockar köpare. Hon erbjuder paket med både inre färger och exteriör också; tillsammans med vilka färger går med vilka rum. Du får även färgtillverkaren och färgkoden. Ge bara all information till din målare, och du är klar. Det är så enkelt. Och för att göra det enklare packade hon en massa kombinationer så att du får en rad valmöjligheter för alla dina framtida projekt – du kan noga gå i pension med alla de val som hon gjort tillgängliga. Vill du sedan lägga till skillnaden för dina rehabs som säljer dem snabbt, var noga med att få Angelinas nya färgfärgval på http://www.paintcolorsolutions.com. Vi har blivit förvånad över den kraft det här enkla verktyget har haft på vår försäljning. Om du planerar att rehab ett annat hus måste du absolut se vad hon har gjort.

Office-Paint

Få det bästa av två världar både lycka och framgång!

Lou Castillo har framgångsrikt satsat på fastigheter sedan början av 90-talet. Castillo var på väg upp företagets stege tills han upptäckte att fastigheter erbjöd en större möjlighet till ekonomisk frihet och för den livsstil han önskade. Lou har en förmåga att utveckla kraftfulla och beprövade system som arbetar i fastigheter och har skapat mer än 7 böcker och kurser om ämnet.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial